Quadrijden

Sensatie gegarandeerd! 

Quadrijden is met uitstek onze spectaculairste activiteit! Onze gloednieuwe Kymco Quads zijn lekker snel en wendbaar.  Na een korte instructie over de veiligheid en de werking van de quads gaan jullie het parcours op.

We beginnen op een klein parcours waar iedereen de basisbeginselen kan oefenen zoals: hoe moet je mee geven in de bochten en wat is de juiste houding op de quad.

 

Na de eerste voorzichtige bochten krijg je steeds meer behendigheid en durf je misschien al wat meer gas te geven. Nu kun je echt gaan knallen!  We sluiten af met een ronde over het terrein met diverse uitdagende obstakels. Heb jij de Quad voldoende onder controle?

 

Onze Quads

Onze gloednieuwe quads zijn veelzijdige en betrouwbare MXU 300 Quads en zijn een ideale metgezel voor beginnende quadrijders die van sensatie houden.

Voor nog meer betrouwbaarheid heeft de MXU 300 een injectiemotor, met een maximaal vermogen van 16,3 kW. 

De nieuwe MXU 300i heeft de esthetische codes van het unieke MXU gamma. De voorkant werd aangepast en heeft nu een standaard gemonteerde bumper ter bescherming. Hij heeft verder een bagagedrager aan voor- en achterkant, een lier en een trekhaak. De zitting garandeert u een comfortabele positie. 

 

 

 

Informatie

 

  • Locatie: Het Quadrijden is uitsluitend mogelijk bij Outdoor Forest in Vlaardingen. 
  • Prijs: € 45,- pp
  • Tijd: 1 uur
  • Aantal deelnemers: minimaal 12 (of startbedrag van €500,- ) Maximaal 16* personen per ronde.

*I.c.m. een arrangement meer personen mogelijk

 Losse activiteit

 

Het is het leukste om het quadrijden te combineren in een stoer arrangement voor een meerprijs van €25,- pp op de desbetreffende arrangementsprijs.  

Kleding advies: Sportieve kleding die tegeneen stootje kan met stevige 'sport' schoenen.