Locaties

Wij hebben een aantal vaste locaties waar wij onze evenementen organiseren. We kunnen hier een uitstekende service en goede faciliteiten garanderen. Per locatie bieden we verschillende horeca opties aan waar u een keuze uit kunt maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen locatie en horeca te regelen!

Elements Beach

Give Good Vibes!

De relaxte strandtent in

's-Gravenzande en omgeving.

 

Met het geluid van de ruisende zee op de achtergrond zit je lekker te ontspannen op ons terras.
Als de bediening langskomt en je iets wilt bestellen, begin je opeens Engels te praten omdat je éven dacht dat je in het buitenland was…..

 

 

 

 

Burgersdijk

Omgeven door de prachtige natuur lig aan de rand van De lier deze sfeervolle boerderij. Het is een plek met historie, een historie die nog altijd tastbaar is. Deze unieke locatie is beschikbaar voor iedereen die iets wil vieren of organiseren.

 

In Boerderij Burgersdijk ontbreekt het u aan niets. Alles kan worden geregeld. Catering, entertainment, licht en geluid. U heeft geen omkijken meer naar uw feest of zakelijk evenement.

 

 

 

 

't Centrum

In hartje de Lier ligt dit moderne, eigentijdse partycentrum met een uiteenlopende  capaciteit waarbij elke groep van klein tot groot de 'gezellige' sfeer proeft.

 

Een tot in de puntje georganiseerd buffet van de beste kwaliteit, de perfecte locatie voor elke activiteit en de gezellige ambiance zorgen voor een uitje om nooit meer te vergeten.

 

 

 

 

Lickebaertshoeve

Boerderij “De Lickebaertshoeve” ligt temidden van weilanden en water. De boerderij ademt nog de sfeer van het landelijk leven van rond de eeuwwisseling. Oudhollands genieten, echter voorzien van alle moderne gemakken. Openslaande deuren leiden naar de riante – verwarmde - buitenterassen rondom de monumentale boerderij. 

 

De landelijke uitstraling wordt binnen vertaald in een verrassende design waar het prettig tafelen is in de stal, de Serre en de Deel met aangrenzend de bedstee kamer, zijkamer en opkamer.

De Zwethburg

Landelijk exclusief! Aan de rand van De Lier ligt een boerderij die exclusiviteit ademt: De Zwethburch.

 

Omgeven door natuur en water ligt De Zwethburch op een unieke plek. Aan de keus voor deze locatie herkennen uw gasten meteen uw gevoel voor smaak en exclusiviteit. En rekenen ze op een event dat ook in hun geheugen een bijzondere plek gaat innemen.

De Zwethburch is de absolute top-locatie van het Westland. De top in ligging, in uitstraling en in luxe. 

Madestein

Recreatiegebied Madestein is een prachtig natuur gebied aan het randje van Den Haag!

 

In Madestein bevindt zich een grote recreatieplas waarin je veilig kunt zwemmen. Rond de grote en kleine recreatieplas liggen diverse strandjes met daaraan lig- en speelweides. 

 

Door het uitgestrekte gebied is er voldoende ruimte om onze arrangementen met succes te verzorgen. Wanneer u niet aan een vaste locatie gebonden wilt zijn is dit de perfecte optie.

 


Eigen Locatie

Heeft u zelf de beschikking over een te gekke locatie of wilt u een locatie dichter bij u in de buurt dan komt Event Masters graag naar u toe. Geef uw wensen door via ons aanvraagformulier en wij maken een passend voorstel voor u.