Teambuilding

Deze activiteiten zijn specifiek ontworpen om de teambuilding te versterken. Dat wil zeggen: luisteren naar elkaar, samenwerken en het allerbelangrijkste; communiceren. 

De ervaren instructeur zal voorafgaand eventuele strubbelingen binnen het team bespreken en gaat hiermee aan de slag tijdens de activiteiten!

Dit arrangement is een mooie start voor bijvoorbeeld een reorganisatie, een goede afwisseling tijdens een teambuildingsproject of gewoon leuke activiteiten om als team eens op een andere manier met elkaar bezig te zijn!

 

Activiteiten

 

Oversteek

Steek een fictieve rivier over met balken die net te kort zijn. Het hele team is nodig om 'droog' aan de overkant te komen. 

 

touwtjespringen

Maar dan met zijn allen tegelijkertijd. Simpel denk je? Wij gaan kijken hoeveel keer jullie het gaan redden. En als het niet lukt, wat gebeurd er dan? Een perfecte opdracht om de rollen in het team te bekijken. 

 

Vliegende stok

1 stok, 1 team en 1 vinger per persoon die de stok omhoog moet houden. Deze vinger mag echter de stok niet meer los laten. We gaan een aantal leuke spelvormen doen om te kijken of de stok daadwerkelijk gaat vliegen.

 

De verloren schat

In het midden van een veld vol drijfzand staat een verloren schat. Om de schat op tijd te redden hebben jullie de beschikking over 2 touwen en natuurlijk elkaar. Succes.

 

Electric field

Het hele team moet met behulp van antigeleideplateaus naar de overkant van het veld en dit natuurlijk zonder de grond de raken, anders word je 'geëlektrocuteerd' en zal het hele team opnieuw moeten beginnen.

 

Electric Fence

Alle deelnemers van het team moeten aan de andere kant van de electric fence terecht komen, maar elk gat van het hek mag maar 1 x gebruikt worden. Wordt het hek aangeraakt moet het hele team weer terug. 

 

Informatie

  • Prijs: € 20,00 pp
  • Tijd: 1,5 uur
  • Aantal deelnemers: minimaal 12, maximaal 60

 

Deze activiteit zit verwerkt in het volgende arrangement: