Over de Master's'

'Na 9 jaar voor een baas te hebben gewerkt is het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen!'

 

Mandy Vis is oprichtster en eigenaresse van Event Masters. Ze heeft veel ervaring opgedaan bij een aantal buitensport en evenementen bedrijven en weet na al die jaren wat de do's en dont's zijn om een succesvol evenement neer te zetten waar nog jaren over wordt nagepraat.


Geschiedenis

In 2007 heeft Mandy met succes haar buitensport en sportmanagement opleiding afgerond aan het Albeda College in Rotterdam. 

Hierna kon ze direct aan de slag als hoofdinstructeur bij Ayers Rock 'Zoetermeer'  waar ze alle kneepjes van het vak heeft geleerd.

In 2012 heeft zei de opleiding 'eigen bedrijf, evenementen organisator' gevolgd en in 2016 werd het tijd om eindelijk de stap te zetten en zelf in het ondernemerschap te stappen.

 

Hobby's

Dansen is haar favoriete hobby! Van linedance tot modern, bij alles met ritme gaan haar voetjes van de vloer. Wandklimmen en Geocaching zijn ook 2 van haar hobby's die regelmatig de revue passeren.

In 2016 heeft ze ook eindelijk de drumstokjes opgepakt en is haar nieuwe hobby drummen ontstaan.

Dus wie weet binnenkort te boeken met de percussie band waar ze in speelt ;)

Houd van..

Haar man Jeroen, zoontjes Jack & Mason en kater 'Muis'.

 

Haar 'oppascrew' bestaande uit 3 Oma's, 2 Opa's en 2 Tante's maken het mede mogelijk om alle evenementen tot in de puntjes te verzorgen!

 

 

 

 


Event Masters is een onderdeel van Outdoor Forest in samenwerking met Lexthoen event en Evenman.