Mijn eigen evenementenbureau, Waarom dan?

Nu ik 'na jaren twijfelen' eindelijk mijn eigen evenementenbureau ben gestart zijn zoveel mensen nieuwsgierig naar het hoe, wat, waar en vooral waarom? 10 jaar geleden ben ik na mijn opleiding direct doorgerold in de evenementenbranche. Ik ben gelijk in het diepe gegooid (heerlijk vond ik dat) en uitgegroeid tot (als ik dat over mijzelf mag zeggen;) ervaren evenementen organisator. Na 9 jaar was de uitdaging al een beetje zoek. Toen raakte ik zwanger van onze lieve zoon en heb ik de keuze gemaakt om er het 1e jaar volledig voor hem te zijn en mijn baan op te zeggen. Nu is de kleine man al wat groter en heb ik meer tijd waardoor ik eindelijk mijn droom waar kan maken: Mijn eigen evenementen bureau!

 

Alles zelf doen zoals ik het wil!!! Om maar wat te noemen: kwaliteit, daar heb ik me nogal eens aan geërgerd toen ik nog voor een baas werkte. Dat kan beter! Professionaliteit: een stagiair is makkelijk en goedkoop, maar kun je dan echt de kwaliteit bieden die je zou willen? Soms wel, maar meestal net niet! En het belangrijkste vind ik nog: De uitdaging is terug: Het is nu echt van mij, ik maak mijn eigen inkomsten, mijn eigen planning en mijn eigen verantwoordingen! Ik heb altijd hart voor de zaak gehad, maar zo groot als mijn hart nu is, is hij nog nooit geweest!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jeroen (dinsdag, 02 mei 2017 22:30)

    Ik ben blij te lezen dat je zo blij bent met de keuzes die je gemaakt hebt. En hoop dat ik je aan mijn zijde mag zien groeien in je eigen droom! Je maakt me trots!

  • #2

    Jacintha (woensdag, 03 mei 2017 07:42)

    Mooi geschreven, echt super stoer dat je de sprong in het diepe hebt durven nemen, ik weet zeker dat je dit kunt!! You go girl!!!