Kleine dreumes krijgt alle aandacht

Ja die kleine dreumes Jack vraagt veel aandacht, heeeeel veel aandacht. Is dat wel te combineren zul je je afvragen.....? Jazeker, anders zou  ik het nooit gedaan hebben.

 

Gelukkig hebben we een heel scala aan oppas oma's, opa's en tantes die allemaal gek op hem zijn en die hem het liefst de hele week zouden willen kidnappen. Gelukkig kan mama ook niet zonder hem, dus dat laten we maar niet gebeuren.

 

Sowieso gaat Jack 2x in de week bij zijn lieve Oma's spelen. Ik heb dan 2 volle dagen de tijd om me volledig op de organisatie van Event-Masters te richten. Ik werk vanuit huis maar op deze dagen blijft de was lekker liggen zoals die lag. Morgen is Jack weer thuis, dan mag hij mee helpen met de was uit de machine halen en ondertussen crossen met zijn lievelingsauto.

 

Gelukkig heeft hij nu eindelijk een ritme met 1 x slapen van ongeveer 2 uur te pakken. In die 2 uur tijd kan ik mooi even dat mailtje beantwoorden, die offerte aanpassen of een factuurtje maken. In het begin was dit wel anders, toen sliep meneer max 45 minuten, voordat je dan is wat kon doen werd hij alweer wakker. 

Nu gaat hij ook steeds meer zelf spelen, hij kan zich uren vermaken met een paar blokken of auto's. Vooral zijn toet toet garage is populair, als het maar wielen heeft is het goed.....bbrrrroooeeemmm. Zou het soms in de familie zitten?? ;)

Gelukkig is hij ook echt een knuffelkont. Dan komt hij een knuffel bij mama halen en gaan we samen een toren bouwen of overgooien met de bal. Een uitstapje naar de speeltuin of kinderboerderij is helemaal favoriet. Heerlijk buiten, daar is hij het allerliefst. 


In de weekeinden is papa (meestal) thuis, als de evenementen dan plaats vinden hebben ze lekker een papa en zoon dag en zijn de rollen omgekeerd. 

 

Al met al krijgt de kleine man alle aandacht van de wereld en groeit hij op met de liefste mensen van de wereld, dus de combi tussen event-manager en mama gaat mij heel goed af.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0